Lemon Schaum Torte

Lemon Schaum Torte
Lemon Schaum Torte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 229 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de unt, coajă de lămâie, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Lemon Schaum Torte, Strawberry Schaum Torte, și Bezea cu căpșuni și frișcă (Schaum Torte) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 275 foaie de cookie-uri F. Line cu hârtie pergament de gătit sau hârtie maro grea. Într-un castron mediu, bateți albușurile de ou și crema de tartru cu mixerul electric la viteză mare până se spumează. Bateți în 3/4 cană de zahăr, câte 1 lingură odată; continuați să bateți până se formează vârfuri rigide și amestecul este lucios. Nu subbeat. Pe foaia de cookie, formați bezea în rundă de 9 inci cu spatele lingurii, construind partea laterală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Cookie-uriCookie-uri
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Mixer De MânăMixer De Mână
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Coaceți 1 oră 30 de minute. Opriți cuptorul; lăsați bezea în cuptor cu ușa închisă 1 oră. Finalizați răcirea la temperatura camerei, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
În cratița de 2 litri, amestecați 3/4 cană de zahăr, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă treptat în apă. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe. Se fierbe și se amestecă 1 minut. Se amestecă treptat cel puțin jumătate din amestecul fierbinte în gălbenușuri de ou; se amestecă înapoi în amestecul fierbinte în cratiță. Se fierbe și se amestecă 1 minut; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se amestecă untul, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Apăsați folia de plastic pe suprafață pentru a nu se usca. Se răcește la temperatura camerei. Lingură în coajă de bezea. Acoperiți și refrigerați cel puțin 12 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Într-un castron mediu răcit, bateți frișca cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Se întinde peste umplutură. Se dă la frigider până la servire. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În17 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista