Lemon Sabayon cu Grapefruit

Lemon Sabayon cu Grapefruit
Lemon Sabayon cu Grapefruit este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 175 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Grepfrut Sabayon Gratin, Prăjituri Cu Grapefruit Sabayon, și Limoncello și Meyer Lemon Sabayon cu prăjituri crocante de Macadamia și coajă de lămâie confiată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați coaja, inclusiv toată miezul alb, din grapefruit cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Tăiați segmentele libere de membrane și împărțiți-le în 6 boluri.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți împreună ouăle întregi, gălbenușurile și zahărul într-un castron metalic până se combină bine, 1 până la 2 minute. Puneți vasul peste o cratiță cu apă clocotită și bateți până se spumează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
ZahărZahăr
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați o treime din sucul de lămâie și bateți până se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați jumătate din sucul de lămâie rămas și bateți până se îngroașă, aproximativ 1 minut. Repetați cu sucul de lămâie rămas. Continuați să gătiți, șoptind constant, până când se îngroașă și un termometru citit instantaneu înregistrează 170 de grade F, cu 7 până la 8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
6
Se ia de pe foc și se amestecă în unt, câte 1 bucată, până se încorporează. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Spoon Sabayon cald peste segmente de grapefruit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
8
Serviți sabayon rămas pe lateral.
1
Sabayon poate fi răcit, suprafața sa acoperită cu folie de plastic, până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Se servește rece.Sabayon poate fi bătut cu un mixer electric în loc de un tel; va dura aproximativ 2 minute mai puțin.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista