Lemon Sabayon cu Grapefruit
Lemon Sabayon cu Grapefruit este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 175 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Grepfrut Sabayon Gratin, Prăjituri Cu Grapefruit Sabayon, și Limoncello și Meyer Lemon Sabayon cu prăjituri crocante de Macadamia și coajă de lămâie confiată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați coaja, inclusiv toată miezul alb, din grapefruit cu un cuțit ascuțit.
Tăiați segmentele libere de membrane și împărțiți-le în 6 boluri.
Bateți împreună ouăle întregi, gălbenușurile și zahărul într-un castron metalic până se combină bine, 1 până la 2 minute. Puneți vasul peste o cratiță cu apă clocotită și bateți până se spumează, aproximativ 2 minute.
Adăugați o treime din sucul de lămâie și bateți până se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Adăugați jumătate din sucul de lămâie rămas și bateți până se îngroașă, aproximativ 1 minut. Repetați cu sucul de lămâie rămas. Continuați să gătiți, șoptind constant, până când se îngroașă și un termometru citit instantaneu înregistrează 170 de grade F, cu 7 până la 8 minute mai mult.
Se ia de pe foc și se amestecă în unt, câte 1 bucată, până se încorporează. Se răcește ușor.
Spoon Sabayon cald peste segmente de grapefruit.
Serviți sabayon rămas pe lateral.
Sabayon poate fi răcit, suprafața sa acoperită cu folie de plastic, până la 1 zi.
Se servește rece.Sabayon poate fi bătut cu un mixer electric în loc de un tel; va dura aproximativ 2 minute mai puțin.