Lemon Sabayon cu căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Sabayon de lămâie cu căpșuni. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 195 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de mentă, grand marnier, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Rubarbă Sabayon cu căpșuni, Foietaj cu cremă Sabayon și căpșuni, și Plăcintă cu trufe de ciocolată cu Sabayon portocaliu-șampanie și căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, aruncați căpșunile cu 1 lingură de zahăr și mentă. Umpleți un castron mare la jumătate cu cuburi de gheață și apă; puneți un castron mediu în apă.
Într-un castron mare din oțel inoxidabil, combinați sucul de lămâie, gălbenușurile de ou, Grand Marnier, vanilia și restul de 3 linguri de zahăr. Puneți vasul peste o cratiță care conține 1 1/2 inci de apă clocotită și bateți constant până când amestecul de ouă este suficient de ușor și gros pentru a lăsa o urmă de panglică când biciul este ridicat, aproximativ 10 minute.
Se toarnă sabayonul în vasul mediu așezat în apă cu gheață și se bate până se răcește, aproximativ 5 minute. Puneți sabayonul în pahare parfait și serviți cu căpșunile.