Lemon Pin Nut Biscotti

Lemon Pin Nut Biscotti
Reteta Biscotti cu nuci de pin de lamaie este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 179 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 12. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 234 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, vanilie, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Biscotti Cu Nuci De Pin, și Biscotti Rozmarin-Nuci De Pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mediu, combinați făina, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mare, amestecați energic zahărul, ouăle și gălbenușul de ou până când sunt ușoare și cremoase, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Bateți vanilie, suc de lămâie și coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Adăugați ingrediente uscate și amestecați pentru a combina. Se amestecă nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
5
Făinați - vă mâinile (aluatul cu BE sticky) și formați aluatul într-un jurnal lung de 4 pe 12 inci (Vezi nota).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Coaceți până devin aurii și începând să se usuce, aproximativ 25 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 275 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Când este suficient de rece pentru a atinge, utilizați un zimțat pentru a tăia cookie-urile pe părtinire pentru a avea o lățime de 1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
8
Așezați fursecurile tăiate cu fața în jos pe foaia de copt și puneți-le la loc în cuptor până se usucă și se prăjesc, încă 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista