Lemon Pin Nut Biscotti
Reteta Biscotti cu nuci de pin de lamaie este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 179 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 12. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 234 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, vanilie, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Biscotti Cu Nuci De Pin, și Biscotti Rozmarin-Nuci De Pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mediu, combinați făina, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Într-un castron mare, amestecați energic zahărul, ouăle și gălbenușul de ou până când sunt ușoare și cremoase, aproximativ 5 minute.
Bateți vanilie, suc de lămâie și coajă.
Adăugați ingrediente uscate și amestecați pentru a combina. Se amestecă nucile de pin.
Făinați - vă mâinile (aluatul cu BE sticky) și formați aluatul într-un jurnal lung de 4 pe 12 inci (Vezi nota).
Coaceți până devin aurii și începând să se usuce, aproximativ 25 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 275 F.
Când este suficient de rece pentru a atinge, utilizați un zimțat pentru a tăia cookie-urile pe părtinire pentru a avea o lățime de 1 1/2 inci.
Așezați fursecurile tăiate cu fața în jos pe foaia de copt și puneți-le la loc în cuptor până se usucă și se prăjesc, încă 15-20 de minute.