Lemon Pavlovas cu fructe de padure

Lemon Pavlovas cu fructe de padure
Această rețetă servește 12 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 184 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, extract de vanillan, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pavlovas Festive cu fructe de padure si crema, Mini Pavlovas de ciocolată acoperit cu fructe de pădure proaspete, și Lemon Pavlovas.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pavlovas: puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-un mixer de suport prevăzut cu atașamentul pentru bici, bateți albușurile până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Cu mașina la viteză medie-mare, adăugați treptat zahărul, aproximativ 1 lingură la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Adăugați sarea, crema de tartru și coaja de lămâie. Măriți viteza la mare și bateți până când amestecul deține vârfuri rigide, aproximativ 3 până la 4 minute. Picătură 8 (1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
cupfuls din amestec pe foaia de copt pregătită la aproximativ 2 centimetri distanță. Folosind partea din spate a unei linguri face un diametru de 1 1/2 inch bine în centrul fiecărei bezea.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți timp de 2 ore. Opriți cuptorul și lăsați bezea să se răcească complet în cuptor timp de 2 ore. Depozitați etanș într-un recipient de plastic timp de până la 1 săptămână.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Boabe: într-un castron mic, aruncați împreună fructele de pădure, zahărul și sucul de lămâie. La frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Crema: într-un castron mic, amestecați brânza, zahărul și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Puneți bezea pe farfurii mici și lingurați o păpușă din crema de mascarpone în puțuri. Se acoperă cu fructele de pădure și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2
Nota bucătarului: dacă folosiți afine, amestecați-le ușor cu o furculiță înainte de a amesteca cu zahărul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Nota bucătarului: amestecul de bezea poate fi plasat și într - o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare, simplu (recomandat: Ateco # 980
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
4
și prin conducte pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista