Lemon-Lime Tilapia

Lemon-Lime Tilapia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapian cu lămâie-Lime. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de tilapia, suc de lămâie, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Miere De Tei Tilapia, Tilapia Cu Tei De Ghimbir, și Nucă De Cocos / Tei Tilapia.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, sarea și piperul pe o farfurie mare. Fileuri de dragare în amestec de făină, acoperind ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
2
Încălziți uleiul de măsline, sucul de lămâie și sucul de lămâie într-o tigaie antiaderentă foarte mare la foc mediu-mare. Gatiti fileurile 2-3 minute pe fiecare parte sau pana cand sunt gata. (Dacă lichidul reduce prea mult, adăugați aproximativ 1/4 cană de apă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Serviți imediat.
4
Asocierea vinului: un Fum Blanc, Sauvignon Blanc sau Chardonnay crocant va completa orice fel de mâncare cu citrice-fructe de mare (poate servit cu o salată verde aruncată și pâine franceză crustă) pentru o cină ușoară și răcoritoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChardonnayChardonnay
Pâine FrancezăPâine Franceză
Fructe De MareFructe De Mare
VinVin

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista