Lemon Lemon Loaf

Lemon Lemon Loaf
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Lemon Lemon Loaf. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 412 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de praf de copt, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine de semințe de mac de lămâie cu glazură de lămâie de vanilie, Pâine De Lămâie, și Pâine De Zmeură-Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
FACEȚI PRĂJITURILE CU LĂMÂIE
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați părțile laterale și partea inferioară a două tigăi de pâine de 9 pe 5 pe 3 inci cu spray de gătit antiaderent. Tapetați fundul cu hârtie pergament și pulverizați hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
3
Cerneti ambele faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea impreuna intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puneți zahărul, ouăle, coaja de lămâie și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie și pulsați până se combină. Cu motorul pornit, stropiți untul prin tubul de alimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Adăugați smântâna și vanilia și pulsați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
6
Transferați amestecul într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Presărați amestecul de făină, o treime la un moment dat, pliați ușor după fiecare adăugare până când se combină. Nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite.
9
Coaceți în centrul cuptorului timp de 20 de minute, rotiți tigăile, reduceți temperatura cuptorului la 325 de grade F. și coaceți încă 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
10
Lăsați să se răcească în tigăi timp de 15 minute.
11
ÎNTRE TIMP, FACEȚI SIROPUL DE LĂMÂIE
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
SiropSirop
12
Într-o cratiță mică la foc mediu, încălziți sucul de lămâie și zahărul până când zahărul se dizolvă complet. Odată dizolvat, continuați să gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
13
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
14
Tapetați o jumătate de foaie cu hârtie pergament și inversați pâinile pe tigaie. Folosiți o scobitoare pentru a face găuri în vârfurile și părțile laterale ale pâinilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
ScobitoriScobitori
TigaieTigaie
15
Ungeți blaturile și părțile laterale ale pâinilor cu siropul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
SiropSirop
16
Lăsați siropul să se înmoaie în tort și periați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
17
Lăsați prăjiturile să se răcească complet, cel puțin 30 de minute.
18
(Pâinile înmuiate, dar neglazurate, se vor păstra, învelite în două straturi de folie de plastic și congelate, timp de până la 6 săptămâni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
19
DACĂ DORIȚI, FACEȚI GLAZURA DE LĂMÂIE
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LămâieLămâie
20
Într-un castron mic, amestecați zahărul cofetarilor și 4 linguri de suc de lămâie. Amestecul trebuie să fie gros, dar turnat. Dacă amestecul este prea rigid, adăugați încă 2 linguri de suc de lămâie și bateți din nou, adăugând cantități mici de suc de lămâie și/sau zahăr de cofetărie până obțineți consistența potrivită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
21
Turnați glazura de lămâie peste partea superioară a fiecărei pâini și lăsați-o să picure pe părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LămâieLămâie
22
Lăsați glazura de lămâie să se întărească, aproximativ 15 minute, înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LămâieLămâie
23
Pâinile vitrate se vor păstra până la 3 zile, înfășurate strâns în folie de plastic, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
24
NOTĂ COAPTĂ
25
În scopuri de zesting, vă recomandăm întotdeauna să folosiți un fruct organic, fără substanțe chimice sau pesticide care ar putea locui adânc în coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Carne De VităCarne De Vită
26
Din
27
Coapte: noi frontiere în coacere de Matt Lewis și Renato Polifito. Text copyright 2008 de Anne Bramley; fotografii Copyright 2008 de Tina Rupp. Publicat de Stewart, Tabori & Chang, o amprentă a lui Harry N. Abrams.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista