Lemon-Ginger Creme Brulee
Rețeta Lemon-Ginger Creme Brulee poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 6 și costă 93 de cenți pe porție. Acest desert are 407 calorii, 6g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți frișcă grea, gălbenușuri de ou, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 21%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ginger Cr. M. M. M. M. M. M. M. M. M, Ginger Cr. M. M. M. M. M. M. M. M. M, și Crema de ciocolata alba Brulee cu capsuni {crema brulee Kit Giveaway}.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare și grea, încălziți smântâna, 1/3 cană de zahăr și ghimbir până se formează bule în jurul părților laterale ale tigaiei.
Se ia de pe foc; se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușuri de ou. Întoarceți-le pe toate în tigaie, amestecând constant. Se amestecă extractele.
Transfer la șase 6 uncii. ramekins sau cupe cu cremă.
Se pune într-o tigaie; adăugați 1 in. de apă clocotită la tigaie.
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 25-30 minute sau până când centrele sunt doar setate (amestecul se va jiggle).
Scoateți ramekins din Baia de apă; se răcește timp de 10 minute. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 4 ore.
Combinați zahărul brun și zahărul rămas. Dacă utilizați o torță creme brulee, presărați cremă cu amestec de zahăr.
Încălziți zahărul cu lanterna până se caramelizează.
Dacă fierbeți cremele, așezați ramekins pe o foaie de copt; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.
Se presară cu amestec de zahăr. Se fierbe 8 inch. de la căldură timp de 4-7 minute sau până când zahărul este caramelizat. La frigider timp de 1-2 ore sau până când este ferm.
Vin recomandat: Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Portul Tawny, Sauternes
Creme Brulee funcționează foarte bine cu Champagne, Tawny Port și Sauternes. Sauternes, Tawny Port și champagne completează toate o cremă brulee cremoasă. Cipriani Prosecco cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Cipriani Prosecco]()
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini este cocktailul de renume mondial făcut cu pulpă albă de piersici și vin spumant brut. A fost inventat în 1948 de Giuseppe Cipriani de la Harry ' s Bar din Veneția și este servit în fiecare locație Cipriani din întreaga lume. O modalitate excelentă de a începe orice petrecere sau de a avea cu brunch-ul de duminică! Cipriani Bellini prezintă arome elegante, proaspete și fructate, cu o dulceață echilibrată și bule parfumate. Perfect oricând, grozav ca aperitiv.