Lemon-Earl Grey Squares
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Pătratele Lemon-Earl Grey ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 162 calorii. Această rețetă servește 16. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de suc de lămâie, unt, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Lemon-Earl Grey Squares, Earl Grey Prajiturele Cu Lamaie Earl Grey Buttercream, și Earl Grey Lemon Briose pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti crusta, tapetați o tigaie metalică pătrată de 8 inci cu folie care se extinde la 2 inci dincolo de laturi; înveliți folia cu spray de gătit. Se cântărește sau ușor lingura 6 uncii făină în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați 6 uncii făină, 1/3 cană zahăr pudră, 1 linguriță frunze de ceai din 1 pungă de ceai (aruncați ceaiul rămas în pungă) și sare într-un bol; tăiați untul cu un blender de patiserie sau două cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Apăsați în partea de jos a tigaie pregătit.
Coaceți la 350 timp de 19 minute sau până se rumenesc ușor.
Pentru a pregăti umplutura, așezați sucul într-un bol mediu sigur pentru microunde. Cuptor cu microunde la mare timp de 30 de secunde.
Adăugați 1 pungă de ceai rămasă în suc; acoperiți și abrupți 10 minute. Strângeți sucul din punga de ceai în castron; aruncați punga de ceai.
Combinați zahărul granulat, 2 linguri de făină și praful de copt într-un bol.
Adăugați coaja și ouăle în suc; se amestecă cu un bici până se combină.
Adăugați amestecul de zahăr în amestecul de suc; se amestecă cu un bici până se combină bine.
Scoateți crusta din cuptor; se toarnă umplutura pe crusta fierbinte.
Coaceți la 350 timp de 23 de minute sau până când este setat. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă timp de 30 de minute.
Scoateți din tigaie ridicând folia.
Îndepărtați folia; tăiați în 16 bare.
Presărați bare cu 1 lingură de zahăr pudră.