Lemon Custard-Cremă Puff Tree
Lemon Custard-Cream Puff Tree ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 212 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de apă, ouă, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pom De Crăciun Cu Puf Crem, Creme de Menthe Cream Puff Tree, și Înghețată Cu Cremă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Aduceți 1 cană de apă, unt și 1 linguriță. zahăr granulat pentru a fierbe în cratiță medie.
Adăugați făină; gatiti si amestecati 3 min. sau până când amestecul formează minge. Lingura în castron mare. Bateți în ouă, câte 1, cu mixerul până se omogenizează. Lingură în congelator-greutate pungă de plastic resigilabilă; tăiați 1 colț din partea de jos a pungii. Folosiți pentru a stoarce aluatul în movile de 17 (1-1 / 2 inci) pe foaia de copt.
Coaceți 45 min., reducând temperatura cuptorului la 177° după 20 min. Opriți cuptorul; deschideți ușor ușa.
Lăsați pufurile de cremă să stea la cuptor 15 min.
Scoateți din cuptor; se răcește complet.
Între timp, aduceți zahărul granulat rămas și apa la fiert în cratiță medie la foc mediu; gatiti la foc mediu 8 min., amestecând constant.
Se adaugă amestecuri de gelatină uscată; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Adăugați lapte evaporat, coajă de lămâie și suc; se amestecă bine. La frigider 45 min. sau până se îngroașă ușor, amestecând ocazional. Se amestecă ușor biciul rece.
Tăiați pufurile de cremă orizontal în jumătate cu cuțitul zimțat. Îndepărtați ușor blaturile; îndepărtați și aruncați aluatul moale din centre. Se amestecă amestecul de bici rece în jumătățile inferioare ale pufurilor de cremă; înlocuiți blaturile. Aranjați 15 pufuri cremă pe platou pentru a semăna cu forma pomului de Crăciun.
Adăugați pufurile rămase în partea de jos pentru portbagaj.
Presărați copacul cu zahăr pudră.
Se ornează cu zmeură și mentă.