Lemon Custard-Cremă Puff Tree

Lemon Custard-Cremă Puff Tree
Lemon Custard-Cream Puff Tree ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 212 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de apă, ouă, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pom De Crăciun Cu Puf Crem, Creme de Menthe Cream Puff Tree, și Înghețată Cu Cremă De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți 1 cană de apă, unt și 1 linguriță. zahăr granulat pentru a fierbe în cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați făină; gatiti si amestecati 3 min. sau până când amestecul formează minge. Lingura în castron mare. Bateți în ouă, câte 1, cu mixerul până se omogenizează. Lingură în congelator-greutate pungă de plastic resigilabilă; tăiați 1 colț din partea de jos a pungii. Folosiți pentru a stoarce aluatul în movile de 17 (1-1 / 2 inci) pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Movile BarMovile Bar
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pungi ZiplocPungi Ziploc
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Coaceți 45 min., reducând temperatura cuptorului la 177° după 20 min. Opriți cuptorul; deschideți ușor ușa.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați pufurile de cremă să stea la cuptor 15 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Între timp, aduceți zahărul granulat rămas și apa la fiert în cratiță medie la foc mediu; gatiti la foc mediu 8 min., amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc.
9
Se adaugă amestecuri de gelatină uscată; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
10
Adăugați lapte evaporat, coajă de lămâie și suc; se amestecă bine. La frigider 45 min. sau până se îngroașă ușor, amestecând ocazional. Se amestecă ușor biciul rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
SucSuc
11
Tăiați pufurile de cremă orizontal în jumătate cu cuțitul zimțat. Îndepărtați ușor blaturile; îndepărtați și aruncați aluatul moale din centre. Se amestecă amestecul de bici rece în jumătățile inferioare ale pufurilor de cremă; înlocuiți blaturile. Aranjați 15 pufuri cremă pe platou pentru a semăna cu forma pomului de Crăciun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
12
Adăugați pufurile rămase în partea de jos pentru portbagaj.
13
Presărați copacul cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
14
Se ornează cu zmeură și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
MentăMentă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista