Legumele prăjite ale lui Bill

Legumele prăjite ale lui Bill
Legumele prăjite ale lui Bill ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 6 și costă $1.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 268 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oregano, fasole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este uimitor. Încercați Legumele prăjite ale lui Bill, Bill Yosses' cuptor prăjită piersici cu verde tean Elixir, și Rootin 'Tootin' Roots Roasted-legume rădăcinoase prăjite în hârtie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Separați bulbii de usturoi în cuișoare și curățați cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2
Aruncați împreună usturoiul și următoarele 9 ingrediente; așezați pe o tigaie jellyroll ușor unsă de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Coaceți la 450 timp de 15 minute. Se amestecă fasolea verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Coaceți încă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista