Legume și pui în sos de smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați legumele și puiul în sos de smântână. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 378 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.18 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, ardei grași, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare includ Pui cu legume în sos de smântână, Pui și legume la grătar cu sos Chimichurri, și Pui și legume într-un sos dulce și acru.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, prăjiți bucățile de pui și inelele de ceapă în ulei fierbinte până se rumenesc. Sare și piper după gust.
Adăugați ciupercile feliate și ardeiul gras și continuați să se soteze timp de 5 minute la foc mediu.
Se adaugă 1/2 din usturoi, 1/2 din cilantro și 1/2 din fulgii de piper și se amestecă până se amestecă.
Adăugați celelalte 1/2 din fulgi de usturoi, cilantro și chile, apoi adăugați smântâna și amestecați bine.
Adăugați gustul de hamburger și sotati încă 5 până la 10 minute.
Se lasă să se răcească și se servește.