Legumele înrădăcinate cu unt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 417 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Dacă aveți păstârnac, ierburi, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Legume Înrădăcinate Cu Unt, Legume cu unt cu sos soubise, și Legume pentru bebeluși cu unt de lămâie.
Instrucțiuni
1
Puneți uleiul de măsline și untul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați legumele și aruncați-le pentru a le acoperi bine cu grăsimea; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
3
Adăugați 1 cană de pui și dați la fiert. Coborâți focul la foc mic, acoperiți oala și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați unt și aruncați până se încorporează. Pentru a servi, turnați legumele într-un castron mare și faceți duș cu ierburi amestecate și condimentați cu sare și piper.