Legume Verzi Verzi De Primăvară
Legumele verzi verzi de primăvară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 6 și costă $1.32 pe portie. O porție conține 97 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Primăvara eveniment. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare kosher, piper, mazăre de zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Verde Verde Legume De Primăvară Desculț Contessa-Ina Garten, Zeita verde Dip cu legume de primăvară, și Curry verde thailandez cu legume de primăvară.
Instrucțiuni
Albiți fasolea într-o oală mare cu apă sărată clocotită doar 1 minut. Ridicați fasolea din apă cu o lingură sau o sită cu fante și scufundați-le într-un castron cu apă cu gheață.
Adăugați mazărea în aceeași apă clocotită și gătiți timp de 1 minut, până la dente, adăugându-le în apa cu gheață și fasole.
Tăiați sparanghelul în lungimi de 2 inci în diagonală și gătiți în apă clocotită timp de 2 minute și adăugați la apa cu gheață.
Tăiați broccolini în jumătate, fierbeți 1 minut și adăugați în apa cu gheață. Când toate legumele din apă sunt reci, scurgeți bine.
Când sunteți gata de servit, încălziți untul și uleiul într-o tigaie foarte mare sau o oală mare.
Se sotează șalotele la foc mediu timp de 5 minute, aruncând ocazional, până se rumenesc ușor.
Adăugați legumele scurse la șalotă cu 1/2 linguriță sare și piper și aruncați. Gatiti doar pana cand legumele sunt incalzite.