Legume Verzi Verzi De Primăvară

Legume Verzi Verzi De Primăvară
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Legumele verzi verzi de primăvară ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 97 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sparanghel, fasole verde, mazăre cu zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce e bine. Încercați Verde Verde Legume De Primăvară Desculț Contessa-Ina Garten, Legume Verzi Verzi De Primăvară, și Zeita verde Dip cu legume de primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Albiți fasolea într-o oală mare cu apă sărată clocotită doar 1 minut. Ridicați fasolea din apă cu o lingură sau o sită cu fante și scufundați-le într-un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați mazărea în aceeași apă clocotită și gătiți timp de 1 minut, până când sunt al dente, adăugându-le în apa cu gheață și fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Tăiați sparanghelul în lungimi de 2 inci în diagonală și gătiți în apa clocotită timp de 2 minute și adăugați în apa cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Tăiați broccolini în jumătate, fierbeți timp de 1 minut și adăugați în apa cu gheață. Când toate legumele din apă sunt reci, scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BroccoliniBroccolini
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Când este gata de servit, încălziți untul și uleiul într-o tigaie foarte mare sau oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Călește șalotele la foc mediu timp de 5 minute, aruncând ocazional, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
7
Adăugați legumele scurse în șalotă cu 1/2 linguriță sare și piper și aruncați. Gatiti doar pana cand legumele sunt incalzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Se servește fierbinte.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista