Legume Verzi Verzi De Primăvară

Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Legumele verzi verzi de primăvară ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 97 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sparanghel, fasole verde, mazăre cu zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce e bine. Încercați Verde Verde Legume De Primăvară Desculț Contessa-Ina Garten, Legume Verzi Verzi De Primăvară, și Zeita verde Dip cu legume de primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Albiți fasolea într-o oală mare cu apă sărată clocotită doar 1 minut. Ridicați fasolea din apă cu o lingură sau o sită cu fante și scufundați-le într-un castron cu apă cu gheață.
Adăugați mazărea în aceeași apă clocotită și gătiți timp de 1 minut, până când sunt al dente, adăugându-le în apa cu gheață și fasole.
Tăiați sparanghelul în lungimi de 2 inci în diagonală și gătiți în apa clocotită timp de 2 minute și adăugați în apa cu gheață.
Tăiați broccolini în jumătate, fierbeți timp de 1 minut și adăugați în apa cu gheață. Când toate legumele din apă sunt reci, scurgeți bine.
Când este gata de servit, încălziți untul și uleiul într-o tigaie foarte mare sau oală mare.
Călește șalotele la foc mediu timp de 5 minute, aruncând ocazional, până se rumenesc ușor.
Adăugați legumele scurse în șalotă cu 1/2 linguriță sare și piper și aruncați. Gatiti doar pana cand legumele sunt incalzite.