Legume uimitoare murate și marinate
Legumele murate și marinate uimitoare necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 2149 calorii, 75g de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $88.4 pe portie, această rețetă acoperă 77% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de vin, bulbi de fenicul și vârfurile lor herby, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 75%. Încercați Uimitor Sandwich Cu Tofu Marinat, Legume Murate, și Legume Murate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Asigurați-vă că aveți niște borcane mici sterilizate gata de plecare. Aduceți ingredientele lichide de decapare la fiert într-o tigaie mare.
Puneți ingredientele pentru marinată într-un castron mare cu ierburile alese și amestecați bine. Feliați legumele alese în orice mod doriți, dar dacă este o legumă mai mare, încercați să obțineți bucățile în jurul grosimii de 1/2 inci. În acest fel, aromele și lichidul de decapare vor pătrunde suficient. Legumele mai mici, cum ar fi ciupercile sau ceapa foarte mică, pot fi lăsate întregi.
Așezați legumele feliate în lichidul de decapare fierbinte și lăsați - le timp de aproximativ 3 minute-probabil că se vor ridica la suprafață, așa că continuați să le împingeți în jos pentru a vă asigura că sunt toate scufundate. Ridicați bucățile cu o lingură cu fante și așezați-le în vasul cu marinată de murat. Aruncați împreună - va mirosi fantastic.
Destul de mult imediat, puneți legumele fierbinți și marinada de murat în borcanele sterilizate, umplându-le până la vârf. Acoperiți legumele complet cu marinata și puneți capacele strâns.
Puneți borcanele deoparte până se răcesc. Curățați borcanele, atașați etichete lipicioase și scrieți data și conținutul pe ele. Păstrați borcanele undeva răcoroase și întunecate - cel mai bine este să le lăsați aproximativ 2 săptămâni înainte de deschidere, astfel încât legumele să ajungă cu adevărat la marinat bine, dar dacă absolut nu puteți aștepta, le puteți mânca mai devreme. Vor păstra aproximativ 3 luni-dar sunt atât de bune încât sunt norocoase dacă borcanele durează câteva săptămâni în casa noastră!
"Acordul nostru cu producătorii" Jamie at Home " ne permite doar să facem 2 rețete pe episod disponibile online. Food Network regretă inconvenientele pentru spectatorii noștri și foodnetwork.com utilizatori"
Alegeți 1 dintre următoarele opțiuni de legume și plante medicinale: .