Legume sotate pentru friptură
Legumele sotate pentru friptură necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 517 calorii, 5g de proteine, și 53G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,6 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, ardeiul gras, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Miel Cu Legume Sotate, Pulpe de pui BBQ cu legume sotate, și Paste Limone Cu Legume De Grădină Sotate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei într-un flux lent.
Adăugați ciupercile feliate și lăsați-le să se rumenească. În timp ce ciupercile încep să gătească, tăiați ardeii în jumătate și scoateți semințele și membranele conjunctive și aruncați-le în vasul de gunoi.
Tăiați ardeii în sferturi pe lungime, apoi feliați.
Tăiați ceapa în jumătate și coajați-o.
Tăiați capetele și tăiați jumătatea de ceapă în jumătate-din nou pe lungime, apoi tăiați ceapa peste.
Adăugați ardei și ceapă în ciuperci și condimentați cu sare și piper. Gatiti legumele inca 3-5 minute, amestecand des, pana cand legumele sunt doar fragede, dar inca mai au o mica criza si o multime de culori luminoase.
Scoateți legumele de pe foc și adăugați 2 linguri de unt de cilantro-lime. Aruncați legumele pentru a topi untul, apoi serviți.
Puneți untul într-un castron.
Așezați vasul cuptor cu microunde și gătiți la foc mare timp de 15 secunde. Pentru a toca ierburile super-fine, țineți vârful cuțitului pe o tăietură și mutați spatele cuțitului în sus și în jos foarte repede trecând peste ierburi din nou și din nou. Amestecați cilantro tocat și coaja de tei și sucul în unt folosind o spatulă de cauciuc.
Transferați untul pe o bandă mare de folie de plastic.
Adunați capetele foliei de plastic pe 1 mână și folosiți o margine dreaptă, ca o tigaie mică pentru foi de prăjituri, pentru a împinge untul înapoi și departe de corpul dvs., făcând untul să ia o formă de bușteni. Rotiți ușor Jurnalul învelit în plastic înainte și înapoi pe blat pentru a rotunji uniform forma. Răsuciți învelișul suplimentar la capete și așezați butucul de unt compus în congelator pentru a face untul suficient de rece pentru a tăia din nou.