Legume Sotate
Legumele sotate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 68 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Un amestec de flori de broccoli, ardei gras, ciuperci cremini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Legume De Primăvară Sotate, Pește-spadă cu legume sotate, și Gnocchi cu legume sotate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline și încălziți.
Se adaugă usturoiul și se sotează, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați toate legumele și gătiți până când începeți să vă ofiliți, aproximativ 2 minute.
Adăugați oregano, sosul de soia și bulionul de pui și amestecați bine și gătiți doar până când legumele sunt ofilite, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se servește.