Legume rădăcinoase și conopidă Tagine cu iaurt de pătrunjel
O porție conține 88 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. Dacă aveți la îndemână piper, iaurt cu lapte integral, fire de șofran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Tagine de legume rădăcinoase cu linte, Luni fără carne: tagină de legume rădăcinoase cu Kale, și Tagine de legume rădăcinoase cu cartofi dulci, morcovi, napi și năut prăjit cu condimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, bateți iaurtul cu 1/4 cană de pătrunjel și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pătrunjel
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
3
Adăugați ceapa, usturoiul și un vârf generos de sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie și abia începe să se rumenească, aproximativ 8 minute. Se amestecă pasta de roșii, chimenul, coriandrul, ardeiul roșu zdrobit, chimenul și scorțișoara și se fierbe, amestecând, până când sunt parfumate și lucioase, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Sare și Piper
Pasta De Tomate
Coriandru
Scorțișoară
Semințe De Chimen
Usturoi
Chimen
Ceapă
4
Adăugați napii, păstârnacul, roșiile și lichidul lor, bulionul, șofranul și 1 cană de apă în oală și dați la fiert. Acoperiți și fierbeți la foc moderat, amestecând ocazional, până când napii și păstârnacul încep să se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac
Tomate
șofran
Nap
Bulion
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați cartofii dulci, conopida, nautul și coacăzele în oală. Acoperiți parțial și fierbeți la foc moderat, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Se amestecă măslinele și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cartofi Dulci
Conopidă
Legume
Năut
Coacăze
Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Transferați tagina într-un castron de servire, garnisiți cu pătrunjel și serviți cu iaurtul.