Legume rădăcinoase și conopidă Tagine cu iaurt de pătrunjel

Legume rădăcinoase și conopidă Tagine cu iaurt de pătrunjel
O porție conține 88 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. Dacă aveți la îndemână piper, iaurt cu lapte integral, fire de șofran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Tagine de legume rădăcinoase cu linte, Luni fără carne: tagină de legume rădăcinoase cu Kale, și Tagine de legume rădăcinoase cu cartofi dulci, morcovi, napi și năut prăjit cu condimente pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, bateți iaurtul cu 1/4 cană de pătrunjel și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
3
Adăugați ceapa, usturoiul și un vârf generos de sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie și abia începe să se rumenească, aproximativ 8 minute. Se amestecă pasta de roșii, chimenul, coriandrul, ardeiul roșu zdrobit, chimenul și scorțișoara și se fierbe, amestecând, până când sunt parfumate și lucioase, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Pasta De TomatePasta De Tomate
CoriandruCoriandru
ScorțișoarăScorțișoară
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
CeapăCeapă
4
Adăugați napii, păstârnacul, roșiile și lichidul lor, bulionul, șofranul și 1 cană de apă în oală și dați la fiert. Acoperiți și fierbeți la foc moderat, amestecând ocazional, până când napii și păstârnacul încep să se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
TomateTomate
șofranșofran
NapNap
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați cartofii dulci, conopida, nautul și coacăzele în oală. Acoperiți parțial și fierbeți la foc moderat, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Se amestecă măslinele și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cartofi DulciCartofi Dulci
ConopidăConopidă
LegumeLegume
NăutNăut
CoacăzeCoacăze
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Transferați tagina într-un castron de servire, garnisiți cu pătrunjel și serviți cu iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Tajine PotTajine Pot
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții40
Scor De Sănătate47
Revista