Legume rădăcinoase și conopidă Tagine cu iaurt de pătrunjel

Legume rădăcinoase și conopidă Tagine cu iaurt de pătrunjel
O porție conține 88 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. Dacă aveți la îndemână piper, iaurt cu lapte integral, fire de șofran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Tagine de legume rădăcinoase cu linte, Luni fără carne: tagină de legume rădăcinoase cu Kale, și Tagine de legume rădăcinoase cu cartofi dulci, morcovi, napi și năut prăjit cu condimente pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, bateți iaurtul cu 1/4 cană de pătrunjel și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
3
Adăugați ceapa, usturoiul și un vârf generos de sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie și abia începe să se rumenească, aproximativ 8 minute. Se amestecă pasta de roșii, chimenul, coriandrul, ardeiul roșu zdrobit, chimenul și scorțișoara și se fierbe, amestecând, până când sunt parfumate și lucioase, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Pasta De TomatePasta De Tomate
CoriandruCoriandru
ScorțișoarăScorțișoară
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
CeapăCeapă
4
Adăugați napii, păstârnacul, roșiile și lichidul lor, bulionul, șofranul și 1 cană de apă în oală și dați la fiert. Acoperiți și fierbeți la foc moderat, amestecând ocazional, până când napii și păstârnacul încep să se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
TomateTomate
șofranșofran
NapNap
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați cartofii dulci, conopida, nautul și coacăzele în oală. Acoperiți parțial și fierbeți la foc moderat, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Se amestecă măslinele și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cartofi DulciCartofi Dulci
ConopidăConopidă
LegumeLegume
NăutNăut
CoacăzeCoacăze
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Transferați tagina într-un castron de servire, garnisiți cu pătrunjel și serviți cu iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Tajine PotTajine Pot
BolBol

Ingrediente

8501 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.conserve de năut, scurse și clătiteconserve de năut, scurse și clătite7941 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.poate roșii cubuletepoate roșii cubulete1Oreos dublu umplutsemințe de chimensemințe de chimen1Bucăți de caramele Heath Barînghețată de vanilie și nuci pecan suplimentareînghețată de vanilie și nuci pecan suplimentare2Bucăți de caramele Heath Barardei roșu zdrobitardei roșu zdrobit1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoacăze uscatecoacăze uscate8cuișoareusturoi, felii subțiriusturoi, felii subțiri3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline verzi, fără sâmburi, sferturimăsline verzi, fără sâmburi, sferturi2Bucăți de caramele Heath Barcoriandru măcinatcoriandru măcinat12 lingurițe de pudră de usturoichimen măcinatchimen măcinat40creveți și cu veneSare KosherSare Kosher591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1(vinete)ceapa (medie), tocata maruntceapa (medie), tocata marunt591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel, tocat fin, plus mai mult pentru garniturăpătrunjel, tocat fin, plus mai mult pentru garnitură4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.păstârnac, decojit și tăiat în zaruri de 3/4 incipăstârnac, decojit și tăiat în zaruri de 3/4 inci40creveți și cu venePiper proaspăt măcinatPiper proaspăt măcinat1pinchșofran fireșofran fire3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiliaurt simplu cu lapte integraliaurt simplu cu lapte integral4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cartofi dulci, curățați și tăiați în zaruri de 1/2 inchcartofi dulci, curățați și tăiați în zaruri de 1/2 inch33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.napi, decojiți și tăiați în zaruri de 3/4 incinapi, decojiți și tăiați în zaruri de 3/4 inci9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de legume cu conținut scăzut de sodiubulion de legume cu conținut scăzut de sodiu
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții40
Scor De Sănătate47
Revista