Legume rădăcinoase saut cu sos de soia și miere
Saut legume rădăcinoase cu sos de soia și miere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 142 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare kosher, morcovi, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Kebab de friptură de soia cu miere cu sos de lime de coriandru, Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Miere, și Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Miere.
Instrucțiuni
Combinați sosul de soia, mierea, uleiul de susan, ghimbirul și sucul de lămâie într-un castron mic.
Bateți cu o furculiță și dați deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, cu capac, la foc mediu-mare, până la sclipire.
Adăugați morcovi, sfeclă și cartofi dulci. Aruncați pentru a acoperi cu ulei, acoperiți și gătiți, scuturând tigaia și îndepărtând capacul pentru a amesteca ocazional, până când legumele sunt moi, dar nu moale, 6 până la 8 minute.
Adăugați amestecul de sos de soia și gătiți, amestecând frecvent, până când lichidul s-a evaporat și legumele sunt acoperite cu sos.
Se ia de pe foc, se amestecă shiso, se condimentează după gust cu sare și se servește.