Legume Rădăcinoase Prăjite La Cuptor
Legumele rădăcinoase prăjite la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, dovlecei de nucă, morcov și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Legume Rădăcinoase Prăjite La Cuptor, Legume Rădăcinoase Prăjite La Cuptor, și Legume Rădăcinoase Prăjite La Cuptor.
Instrucțiuni
Legume Rădăcinoase Prăjite La Cuptor
Ingrediente1 buchet (1 lb.) sfeclă roșie sau aurie, tăiată și frecată1 dovlecei de nucă, curățați și însămânțați1 ignam mare, curățat1 păstârnac mare, curățat1 morcov mare, curățat1 / 2 ceapă roșiă6-8 cuișoare întregi de usturoi3 linguri frunze proaspete de cimbru3 linguri ulei de măsline extravirgin
De asemenea, veți avea nevoie de
Foaie de copt căptușită cu folie
Timp De Pregătire: 45 De Minute
Timp De Gătit: 45 De Minute
Timp Total: 1 Oră 30 Minute
Servește 5-6 porții laterale
Cheia Kosher: Pareve, Kosher pentru Paște