Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Suc De Mere

Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Legumele rădăcinoase prăjite cu suc de mere ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 294 calorii. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 76 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de sare și piper, unt, napi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Legume Rădăcinoase De Iarnă Prăjite Cu Cidru De Mere, Rootin 'Tootin' Roasted Roots - legume rădăcinoase prăjite în hârtie, și Suc De Rădăcină De Întinerire / Morcov, Sfeclă, Portocale De Sânge, Ghimbir, Suc De Turmeric.
Instrucțiuni
Se fierbe sucul de mere și vinul într-o cratiță mare până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 30 de minute.
Bateți în unt sau margarină.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Curățați și tăiați legumele în bucăți de l / 2 inch. Împărțiți între 2 tigăi de prăjit.
Se toarnă amestecul de suc de mere peste legume.
Se presară sare și piper. Aruncă pentru a acoperi.
Prăjiți până când legumele sunt fragede și aurii, amestecând ocazional, aproximativ 40 de minute.