Legume rădăcinoase prăjite cu sorg și cidru
Legumele rădăcinoase prăjite cu sorg și cidru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 57 cenți pe porție. O porție conține 82 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de morcovi, piper, ceapă perlată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vinaigretă De Cidru Legume Rădăcinoase Prăjite, Legume Rădăcinoase Prăjite Glazurate Cu Cidru, și Legume Rădăcinoase De Iarnă Prăjite Cu Cidru De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați ceapa, morcovii și napii pe o tigaie cu jeleu.
Stropiți cu ulei de canola și aruncați ușor pentru a acoperi.
Coaceți la 450 timp de 15 minute.
Combinați sorgul și oțetul.
Stropiți jumătate din amestecul de sorg peste amestecul de morcovi și aruncați ușor pentru a acoperi.
Coaceți încă 15 minute sau până când legumele sunt fragede.
Stropiți cu amestecul de sorg rămas.
Presărați uniform cu arpagic proaspăt tocat, sare și piper negru proaspăt măcinat.