Legumele rădăcinoase prăjite cu sorg și cidru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 57 cenți pe porție. O porție conține 82 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de morcovi, piper, ceapă perlată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vinaigretă De Cidru Legume Rădăcinoase Prăjite, Legume Rădăcinoase Prăjite Glazurate Cu Cidru, și Legume Rădăcinoase De Iarnă Prăjite Cu Cidru De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați ceapa, morcovii și napii pe o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Nap
Ceapă
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Stropiți cu ulei de canola și aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
4
Coaceți la 450 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Combinați sorgul și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorg
Oțet
6
Stropiți jumătate din amestecul de sorg peste amestecul de morcovi și aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorg
Morcov
7
Coaceți încă 15 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Stropiți cu amestecul de sorg rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorg
9
Presărați uniform cu arpagic proaspăt tocat, sare și piper negru proaspăt măcinat.