Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Rozmarin
Legumele rădăcinoase prăjite cu rozmarin necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 694 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,72 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ulei de măsline, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Legume rădăcinoase prăjite cu rozmarin, Legume rădăcinoase prăjite cu rozmarin, și Legume Rădăcinoase Prăjite Balsamic-Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați primele 4 ingrediente în cuburi de 1/2 inch.
Combinați legumele, șalotele și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare, aruncând pentru a acoperi.
Așezați legumele pe o tigaie jellyroll căptușită cu folie de aluminiu acoperită cu spray de gătit pentru legume.
Coaceți la 425 timp de 1 oră sau până se rumenesc, amestecând la fiecare 20 de minute.
Notă: pentru a prăji legumele cu curcanul cu citrice și ierburi, așezați legumele în jurul curcanului și coaceți la 325 timp de 1 oră și 45 de minute sau până se rumenesc, amestecând foarte 20 de minute.