Legume rădăcinoase prăjite cu glazură de arțar
Legumele rădăcinoase prăjite cu glazură de arțar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 133 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați păstârnac, nap, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Legume rădăcinoase prăjite cu glazură balsamică, Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Arțar, și legume rădăcinoase prăjite cu arțar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați primele 6 ingrediente într-un vas de copt de 13 x 9 inch acoperit cu spray de gătit, aruncând bine pentru a acoperi.
Coaceți la 450 timp de 10 minute. Se amestecă siropul.
Coaceți încă 20 de minute sau până când sunt fragede și aurii, amestecând după 10 minute.