Legume rădăcinoase prăjite cu glazură de arțar

Legume rădăcinoase prăjite cu glazură de arțar
Legumele rădăcinoase prăjite cu glazură de arțar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 133 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați păstârnac, nap, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Legume rădăcinoase prăjite cu glazură balsamică, Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Arțar, și legume rădăcinoase prăjite cu arțar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 6 ingrediente într-un vas de copt de 13 x 9 inch acoperit cu spray de gătit, aruncând bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți la 450 timp de 10 minute. Se amestecă siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Coaceți încă 20 de minute sau până când sunt fragede și aurii, amestecând după 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista