Legume Rădăcinoase Glazurate Cu Arțar

Legume Rădăcinoase Glazurate Cu Arțar
Legumele rădăcinoase glazurate cu arțar sunt un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. O porție conține 338 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de rutabagas, bulion de pui, napi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Legume rădăcinoase glazurate cu arțar, Legume Rădăcinoase Glazurate, și Legume Rădăcinoase Glazurate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Împărțiți rutabagas, napi și morcovi între 2 foi mari de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
NapNap
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Stropiți 1 lingură de ulei peste fiecare foaie de legume și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Subţire-Subţire-
4
Întindeți legumele într-un strat uniform și condimentați cu sare și piper. Prăjiți până se rumenesc ușor și fraged, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
5
Stropiți 1 lingură de oțet peste fiecare tigaie de legume și aruncați bine. Prăjiți până la sfârâit, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Între timp, într-o tigaie mică, aduceți bulionul de pui și siropul de arțar la fierbere la foc mare. Se fierbe până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se ia de pe foc și se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
8
Transferați legumele rădăcină într-un castron încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Adăugați glazura de arțar și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
10
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista