Legume Rădăcinoase Glazurate Cu Arțar
Legumele rădăcinoase glazurate cu arțar sunt un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. O porție conține 338 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de rutabagas, bulion de pui, napi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Legume rădăcinoase glazurate cu arțar, Legume Rădăcinoase Glazurate, și Legume Rădăcinoase Glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Împărțiți rutabagas, napi și morcovi între 2 foi mari de copt cu margini.
Stropiți 1 lingură de ulei peste fiecare foaie de legume și aruncați bine.
Întindeți legumele într-un strat uniform și condimentați cu sare și piper. Prăjiți până se rumenesc ușor și fraged, aproximativ 40 de minute.
Stropiți 1 lingură de oțet peste fiecare tigaie de legume și aruncați bine. Prăjiți până la sfârâit, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Între timp, într-o tigaie mică, aduceți bulionul de pui și siropul de arțar la fierbere la foc mare. Se fierbe până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul.
Transferați legumele rădăcină într-un castron încălzit.
Adăugați glazura de arțar și aruncați bine.