Legume Rădăcinoase Glazurate Balsamic

Legume Rădăcinoase Glazurate Balsamic
Legumele rădăcinoase glazurate Balsamic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 208 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați 2 cepe, morcovi, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Legume Rădăcinoase Balsamice, Legume Rădăcinoase Prăjite Balsamice, și Legume Rădăcinoase Glazurate.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.într-un castron mare, aruncați păstârnac, morcovi, ceapă, ulei, sare și piper. Aranjați legumele într-un singur strat într-o tigaie cu jumătate de foaie de 17x12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Coaceți descoperit 35 până la 40 de minute, amestecând o dată, până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți oțetul, mierea și muștarul până la fierbere; gatiti 6 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana cand glazura se reduce la 1/3 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
OțetOțet
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc; stropiți glazura peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista