Legume Rădăcinoase Glazurate Balsamic
Legumele rădăcinoase glazurate Balsamic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 208 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați 2 cepe, morcovi, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Legume Rădăcinoase Balsamice, Legume Rădăcinoase Prăjite Balsamice, și Legume Rădăcinoase Glazurate.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.într-un castron mare, aruncați păstârnac, morcovi, ceapă, ulei, sare și piper. Aranjați legumele într-un singur strat într-o tigaie cu jumătate de foaie de 17x12 inci.
Coaceți descoperit 35 până la 40 de minute, amestecând o dată, până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți oțetul, mierea și muștarul până la fierbere; gatiti 6 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana cand glazura se reduce la 1/3 cana.
Se ia de pe foc; stropiți glazura peste legume.