Legume Rădăcinoase De Iarnă
Slaw de legume rădăcină de iarnă este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 473 calorii, 4G de proteine, și 37g de grăsime pe porție. 175 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, morcovi, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Supă de iarnă cu legume verzi și legume rădăcinoase, Supă De Legume Rădăcină De Iarnă Prăjită, și Suc de fructe și legume rădăcinoase.
Instrucțiuni
Puneți muștarul, sarea, zahărul, oțetul și pătrunjelul într-un blender și procesați până se combină, aproximativ 30 de secunde. Răzuiți părțile laterale ale blenderului, acoperiți și procesați la cea mai lentă setare.
Stropiți încet uleiul de măsline. Când este totul, mutați blenderul la cea mai înaltă setare și faceți piure timp de aproximativ 90 de secunde.
Tăiați legumele rădăcinoase: curățați toate legumele, cu excepția ridichilor, dacă folosiți cele negre. Șuvițele de negru din salată arată grozav, așa că le las înăuntru.
Folosind un cojitor de legume sau o răzătoare grosieră, feliați legumele într-un castron. Încercați să păstrați bucățile aproximativ la aceeași lungime, dacă puteți.
Aruncați legumele mărunțite cu vinaigretă: pentru a termina, aruncați o parte din vinaigretă cu legumele mărunțite și lăsați să stea la frigider cel puțin 20 de minute înainte de servire.