Legume Rădăcinoase Cu Piure Savuros

Legume Rădăcinoase Cu Piure Savuros
Cimbru piure de legume rădăcină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 377 calorii, 1g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de legume rădăcinoase, arpagic, crengute de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Piure De Legume Rădăcinoase, Rozmarin Piure De Legume Rădăcină, și Piure de cartofi și legume rădăcinoase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați toate legumele și usturoiul într-o oală mare și umpleți cu apă rece pentru a acoperi; condimentează cu o linguriță de sare. Se aduce la fierbere la foc mediu și se fierbe timp de aproximativ 30 de minute, până când legumele sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
În timp ce legumele se gătesc, combinați smântâna grea, untul și ierburile într - o oală și încălziți la foc mic pentru a topi untul și a infuza aroma de plante în cremă-nu lăsați să fiarbă. Opriți focul, acoperiți și lăsați să se absoarbă până când este nevoie. Când este gata de utilizare, îndepărtați tulpinile de plante și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Scurgeți legumele și puneți-le într-un bol mare de amestecare. Mash cu un masher de cartofi. Se amestecă amestecul de cremă caldă și se amestecă până când lichidul este absorbit și legumele sunt netede; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
5
Puneți piureul de legume rădăcinoase într-un bol de servire, garnisiți cu arpagic tocat și stropiți cu o doză sănătoasă de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De LegumeRădăcină De Legume
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateGreu
Gata În38 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista