Legume Rădăcinoase Cu Piure Cremos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele rădăcinoase cremoase. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $ 1.57 pe portie. O porție conține 647 calorii, 14g de proteine, și 49G de grăsime. Un amestec de lapte, cimbru, cartofi de aur yukon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure De Legume Rădăcinoase, Rozmarin Piure De Legume Rădăcină, și Piure de cartofi și legume rădăcinoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o oală mare la foc mare și adăugați laptele, smântâna, sarea, cimbrul și frunzele de dafin. Cojiți și tăiați napii în bucăți de 1 inch.
Se adaugă în oală și se acoperă parțial cu un capac. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la foc mic și gătiți napii timp de 30 de minute.
Tăiați cartofii în bucăți de 1 inch. După ce napii au gătit timp de 30 de minute (durează mai mult decât cartofii pentru a găti), adăugați cartofii și continuați să fierbeți până când toate legumele sunt foarte fragede, încă aproximativ 20 de minute (vârful unui cuțit ar trebui să treacă cu puțină rezistență). Aruncați frunzele de dafin și cimbru.
Scurgeți napii și cartofii, rezervând 2 căni de lichid de gătit, apoi amestecați.
Adăugați lichidul de gătit și untul.
Se amestecă bine și se condimentează cu sare și piper.