Legume Rădăcinoase Balsamice

Legume Rădăcinoase Balsamice
Legumele rădăcinoase balsamice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $1.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 242 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați afine, morcovi, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Legume Rădăcinoase Prăjite Balsamice, Legume Rădăcinoase Glazurate Balsamic, și Legume Rădăcinoase Prăjite Balsamic-Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați primele 3 ingrediente și tăiați-le în bucăți de 1 1/2 inch.
2
Combinați păstârnacul, morcovii, ceapa și merisoarele într-un 6-qt ușor uns. aragaz lent; strat cartofi dulci deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
AfineAfine
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Bateți împreună zahărul și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic; se toarnă peste amestecul de legume. (Nu amestecați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Acoperiți și gătiți la maxim 4 până la 5 ore sau până când legumele sunt fragede. Aruncați cu pătrunjel chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista