Legume Rădăcinoase Balsamice
Legumele rădăcinoase balsamice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $1.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 242 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați afine, morcovi, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Legume Rădăcinoase Prăjite Balsamice, Legume Rădăcinoase Glazurate Balsamic, și Legume Rădăcinoase Prăjite Balsamic-Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați primele 3 ingrediente și tăiați-le în bucăți de 1 1/2 inch.
Combinați păstârnacul, morcovii, ceapa și merisoarele într-un 6-qt ușor uns. aragaz lent; strat cartofi dulci deasupra.
Bateți împreună zahărul și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic; se toarnă peste amestecul de legume. (Nu amestecați.)
Acoperiți și gătiți la maxim 4 până la 5 ore sau până când legumele sunt fragede. Aruncați cu pătrunjel chiar înainte de servire.