Legume Prăjite Umplute Cu Hummus
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Legumele prăjite umplute cu Hummus ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 78 calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână brânză feta, ulei vegetal, măsline kalamatan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Legume prăjite cu Hummus de ardei prăjit, Cupe De Castraveți Umplute Cu Hummus, și Fără Ouă Umplute Cu Hummus De Gălbenuș pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește grătarul de contact de dimensiuni medii închis timp de 5 minute sau până la 375 F.
Tăiați dovleceii și dovleceii de vară pe jumătate pe lungime; cu lingura, scoateți semințele și aruncați.
Tăiați în jurul tulpinii de ardei gras pentru a îndepărta tulpina și semințele; tăiați ardeiul gras în sferturi.
Ungeți ambele părți ale bucăților de dovlecei, dovlecei și ardei gras cu ulei; așezați pe ambele părți ale grătarului-nu închideți grătarul. Gatiti 4 pana la 6 minute, intorcand o data, pana cand legumele sunt fragede.
Scoateți din grătar; lăsați să stea 2 minute.
Tăiați legumele în bucăți de 1 inch.
Puneți 2 lingurițe de hummus pe fiecare bucată de legume.
Se presară cu brânză; se acoperă fiecare cu 1 bucată de măsline.