Legume Prăjite De Iarnă

Legume Prăjite De Iarnă
Legumele de iarnă prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 106 calorii. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 8 și costă 87 cenți pe porție. Un amestec de napi, piper, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Iarna. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Legume Prăjite De Iarnă, Legume Prăjite De Iarnă, și Legume Prăjite De Iarnă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați 8 crenguțe de cimbru, sfeclă, morcovi și napi într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
MorcovMorcov
NapNap
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Stropiți cu 1 lingură de ulei; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aruncă pentru a acoperi. Aranjați legumele într-o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PiperPiper
JeleuJeleu
RolaRola
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți la 425 timp de 45 de minute sau până când legumele sunt fragede și încep să se rumenească, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați restul de 8 crenguțe de cimbru, usturoi, ceapă și fenicul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Stropiți cu restul de 1 lingură de ulei; se presară cu restul de 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Aranjați legumele într-un singur strat într-o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PiperPiper
JeleuJeleu
RolaRola
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când legumele sunt fragede și încep să se rumenească, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Combinați amestecul de sfeclă și amestecul de ceapă; se presară cu cimbru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
CimbruCimbru
SfeclăSfeclă

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiIarnă
Revista