Legumele de iarnă prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 106 calorii. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 8 și costă 87 cenți pe porție. Un amestec de napi, piper, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Iarna. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Legume Prăjite De Iarnă, Legume Prăjite De Iarnă, și Legume Prăjite De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați 8 crenguțe de cimbru, sfeclă, morcovi și napi într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Morcov
Nap
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Stropiți cu 1 lingură de ulei; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aruncă pentru a acoperi. Aranjați legumele într-o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Piper
Jeleu
Rola
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți la 425 timp de 45 de minute sau până când legumele sunt fragede și încep să se rumenească, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Așezați restul de 8 crenguțe de cimbru, usturoi, ceapă și fenicul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Fenicul
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Stropiți cu restul de 1 lingură de ulei; se presară cu restul de 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Aranjați legumele într-un singur strat într-o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Piper
Jeleu
Rola
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când legumele sunt fragede și încep să se rumenească, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Combinați amestecul de sfeclă și amestecul de ceapă; se presară cu cimbru tocat.