Legume prăjite cu Pesto de roșii uscate la soare
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Legumele prăjite cu Pesto de roșii uscate la soare ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 129 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pesto de roșii uscate la soare, cartofi, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Anghinare și paste de roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine.
Adăugați cartofi, dovlecei, ciuperci și vinete; aruncați bine pentru a acoperi.
Lăsați să stea 3 minute. Aranjați jumătate din legume într-un singur strat pe o rolă de jeleu sau o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 475 timp de 10 minute. Întoarceți legumele și coaceți încă 10 minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor. Repetați cu legumele rămase.
Combinați legumele și Pesto-ul de roșii uscate la soare într-un castron mare și aruncați ușor pentru a acoperi.
Garnisiți cu crenguțe de busuioc, dacă doriți.
Notă: înlocuiți ceapa roșie feliată și ardeiul gras pentru ciuperci și vinete, dacă doriți.