Legume prăjite cu ierburi

Legume prăjite cu ierburi
Legumele prăjite cu ierburi ar putea fi doar rețeta vegetariană fără gluten și lacto ovo pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 8 și costă 34 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 160 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână cimbru, rutabaga, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 46%. Acest scor este destul de bun. Legumele prăjite cu ierburi, Legumele prăjite cu ierburi și Legumele rădăcinoase prăjite cu ierburi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați rutabaga, cartofii, morcovii și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ingredientele rămase; arunca pentru a acoperi. Aranjați într-un singur strat într-un strat de 15 inci uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 45-55 de minute sau până când se înmoaie, amestecând din când în când.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista