Legume Prăjite

Legume Prăjite
Legumele prăjite sunt un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 107 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, rozmarin, cartof dulce și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Rootin 'Tootin' Roasted Roots - legume rădăcinoase prăjite în hârtie, Farro Cu Legume Prăjite Și Rețetă De Sos De Roșii Prăjite, și Legume prăjite cu Hummus de ardei prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați vinetele cu sare și lăsați să stea 30 de minute. Se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SareSare
2
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Aruncați împreună vinetele și ingredientele rămase și aranjați într-un singur strat în 2 tigăi de jeleu căptușite cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când legumele sunt fragede și se rumenesc. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista