Legume Picante Murate De Vară

Legume Picante Murate De Vară
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Legumele picante murate de vară ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 164 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 81 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de frunze de dafin, piper, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Legume Simple De Vară Murate, Salată tocată de vară cu legume murate rapid, și Legume Murate Picante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 8 ingrediente într-un borcan de litru. Se acoperă bine cu capac și se agită până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
2
Adăugați legume în borcan. Acoperiți bine cu capacul și agitați bine. Se răcește cel puțin 4 ore, tremurând ocazional. A se păstra la frigider până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista