Legume Murate Rapide De Iarnă
Quick legume murate de iarnă ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. Această rețetă servește 35 și costă 41 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 160 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți oțet de cidru de mere, tăiați legume, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Legume Murate Rapide De Iarnă, Asiatice Rapid Murate Legume, și Legume Picante Murate Rapid.
Instrucțiuni
Aduceți primele 8 ingrediente și 2 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță mare de nonaluminiu la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul; se fierbe 1 minut.
Lăsați să stea 30 de minute.
Între timp, gătiți legumele, în loturi, în apă clocotită pentru a acoperi 1 până la 2 minute sau până când sunt crocante; scurgeți. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătire; scurgere.
Transferați legumele într-un castron mare sau 2 1/2-qt. container.
Se toarnă amestecul de oțet peste legume.
Lăsați să stea 1 oră. Acoperiți și răciți cu 1 zi înainte de servire. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână.
Perfect pentru decapare: flori de conopidă, tulpini de chard elvețian, bețișoare de morcov, păstârnac feliat, varză de Bruxelles înjumătățită, ridichi, fenicul feliat, fasole verde, inele de ardei gras.