Legumele murate Instant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 138 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, morcovi, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați O oală Teriyaki orez cu pui & legume + Video (+oală Instant), Legume Murate, și Legume Murate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Albiți conopida, morcovii și țelina în apă clocotită sărată timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Scurgeți, apoi transferați într-un vas de mică adâncime rezistent la căldură (nu șocați în apă rece așa cum ați face în mod normal la albire). Aruncați cu măslinele și ardeii de cireșe. Legumele calde vor absorbi o parte din saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Coacerea Buclelor De Ciocolată
Aluat De Pâine De Porumb
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Combinați oțetul, 1 cană de apă, zahărul, 2 linguri rotunjite sare și frunzele de dafin într-o oală. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul și sarea, apoi se toarnă peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Lăsați să se răcească, aruncând ocazional.
5
Serviți la temperatura camerei. Refrigerați resturile.