Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele murate condimentate cu India. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 275 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână semințe de muștar, ghimbir, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Legume Murate Cu Condimente Indiene, Legume condimentate indiene și ceapă simplă dal, și Indian - legume condimentate în smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 250 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați capătul din castravete, apoi înjumătățiți pe lungime. Răzuiți și aruncați orice semințe cu o lingură mică, apoi tăiați - le în bețișoare de 2 x 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Semințe
3
Gatiti conopida si morcovii impreuna intr-o oala mare cu apa sarata clocotita (1 1/2 linguri sare pentru 3 litri de apa), amestecand ocazional, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Morcov
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți într-o strecurătoare, apoi puneți strecurătoare într-o baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Se scurge din nou în strecurătoare, apoi pat legume foarte uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Aranjați conopida, morcovii și castraveții în 1 strat într - o tigaie superficială de 17 x 12 inci și coaceți, amestecând ocazional, până când legumele sunt uscate și ușor moale, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Legume
Castravete
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
7
Pulsați usturoiul și ghimbirul cu 1 linguriță de sare într-un robot de bucătărie până la măcinat fin, apoi transferați într-un castron. Pulsează semințele de muștar în râșnița de condimente până la măcinat grosier, apoi amestecă împreună cu condimentele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Muștar
Usturoi
Ghimbir
Condimente
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
8
Încălziți wok la foc mare până când o picătură de apă se evaporă instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
9
Se toarnă ulei pe partea wok, apoi se înclină wok pentru a se învârti, partea de acoperire. Când uleiul începe să fumeze, adăugați ardei iute și amestec de condimente și gătiți, amestecând, 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
10
Adăugați amestecul de usturoi și gătiți, amestecând, până devine auriu, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
11
Adăugați legume, oțet și zahăr brun și aduceți la fierbere, amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Legume
Oțet
Zahăr
12
Se transferă într-un vas superficial și se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră.
13
Se transferă într-un recipient etanș și se răcește, agitând o dată sau de două ori pe zi, 1 săptămână (pentru a permite dezvoltarea aromelor).
1
Legumele murate pot fi răcite până la 3 săptămâni.