Legume la grătar și Ravioli

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați legume la grătar și Ravioli. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 399 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, ardei de usturoi, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Legume stivuite și Ravioli, Ravioli Swiss Chard și spanac Nudi în sos simplu de roșii din ' legumele glorioase ale Italiei, și Somon la grătar cu sos BBQ de vin roșu, unt de alune și salată de grâu crăpat cu legume la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați grătarul cu spray de gătit.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentrucăldură directă.
Se amestecă 2 linguri de ulei, piperul de usturoi și sarea.
Periați pe părțile tăiate ale legumelor.
Acoperiți și grătați dovleceii, ardeii grași și ceapa,tăiați părțile în jos, 10 până la 12 minute, perindând ocazional cu amestec de ulei, până când sunt fragede.
În timp ce legumele sunt la grătar, gătiți și scurgeți ravioli conform indicațiilorpachet. Reveniți la cratiță.
Tăiați dovleceii transversal în felii de 1/4 inch.
Tăiați ardeii grași înfelii. Separați ceapa în bucăți. Toss ravioli, legume, 2tabloons rămase ulei, busuioc și cimbru; căldură prin.