Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., legume la grătar în stil Indian cu Paneer ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 2,64 USD pe porție. Această garnitură are 177 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, sos de piper, flori de conopidă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pizza paneer în stil Indian, Shahi Paneer - brânză de vaci indiană în sos de roșii-Paneer s, și Palak Paneer (spanac Indian și Paneer).
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de chimen la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată Sau
2
Se lasă să se răcească, apoi se macină grosier. Într-un blender, combinați sucul de roșii cu coriandru, sos de ardei iute, oțet, ghimbir, zahăr, usturoi, muștar, chimen măcinat și sare. Pulsează până se omogenizează. Strecurați marinada într-un vas mare de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Chimen Măcinat
(recomandat: Sacramento)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Tri-tips, Tuns
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Ulei De Canola Pentru Prăjire
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Lemn Dulce Galben și Verde
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Frigeți roșiile cherry și adăugați-le la marinată împreună cu zăpada, shiitakes, dovleceii, ceapa și ardeii grași; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Taitei Rigatoni Uscati
Ciuperci Shiitake
Tri-tips, Tuns
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
2 Linguri De Whisky Piure Acru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Gatiti cartoful in apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
5
Se scurge și se lasă să se răcească ușor. Curățați cartoful, sfărâmați-l pe lungime și adăugați-l la marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
6
Aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Adăugați dovleceii, broccoli și conopida în apă și gătiți până când sunt fragede, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
8
Transferați dovleceii, broccoli și conopida în marinată; aruncați toate legumele până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
Tri-tips, Tuns
9
Adăugați panoul, întorcându-l ușor pentru a acoperi. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paneer
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
10
Aprindeți un grătar cu cărbune sau încălziți o tigaie pentru grătar. Grătiți legumele la foc mediu-mare, rotind, până când sunt fragede și ușor carbonizate peste tot, 2 până la 3 minute pentru roșii și zăpadă; 5 până la 7 minute pentru cartofi, dovlecei, conopidă, broccoli, ciuperci, ceapă și dovlecei; și 8 până la 10 minute pentru ardeii grași. Condimentează legumele cu sare și piper. Condimentați paneerul cu sare și grătar, rotind, până când este ușor carbonizat și încălzit, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Taitei Rigatoni Uscati
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Paneer
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
2 Linguri De Whisky Piure Acru
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
11
Serviți legumele și paneer fierbinte sau la temperatura camerei.