Legume la grătar cu vinetă balsamică

Legume la grătar cu vinetă balsamică
Legumele la grătar cu vinaigretă balsamică sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 93 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână dovlecei, ceapă, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Legume prăjite cu vinetă balsamică cu miere, Friptură de flanc cu legume saut și vinaigretă balsamică rapidă, și Legume Balsamice La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Combinați roșiile și următoarele 5 ingrediente (roșii prin kale) într-un castron. Împărțiți vinaigreta balsamică și amestecul de legume uniform între 2 pungi mari de plastic cu fermoar. Sigiliu; marinați în frigider 1 oră, întorcând pungile ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scoateți legumele din pungi; rezervați marinada. Pregătiți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Așezați legumele pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 7 minute pe fiecare parte sau până când ceapa este fragedă, ungând cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista