Legume la grătar cu vinetă balsamică
Legumele la grătar cu vinaigretă balsamică sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 93 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână dovlecei, ceapă, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Legume prăjite cu vinetă balsamică cu miere, Friptură de flanc cu legume saut și vinaigretă balsamică rapidă, și Legume Balsamice La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron.
Combinați roșiile și următoarele 5 ingrediente (roșii prin kale) într-un castron. Împărțiți vinaigreta balsamică și amestecul de legume uniform între 2 pungi mari de plastic cu fermoar. Sigiliu; marinați în frigider 1 oră, întorcând pungile ocazional.
Scoateți legumele din pungi; rezervați marinada. Pregătiți grătarul.
Așezați legumele pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 7 minute pe fiecare parte sau până când ceapa este fragedă, ungând cu marinată rezervată.