Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Legumele la grătar cu citrice ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 76 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, pătrunjel, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Încercați Legume La Grătar Cu Plante Citrice, Pește la grătar cu crustă de plante citrice, și Pește La Grătar Cu Crustă De Plante Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați ulei, sare, usturoi, oregano, rozmarin, cimbru, pătrunjel, piper, coajă de lămâie și suc. Puneți dovleceii, dovleceii, ardeii grași și ceapa într-o pungă mare cu fermoar și turnați jumătate de marinată. Sigilați punga și agitați pentru a acoperi legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Nonpareils Argintii
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cuțit De Toaletă
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Zahăr Roșu Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Lăsați să stea 3 ore la temperatura camerei. Puneți vinetele și ciupercile într-o pungă separată cu fermoar, adăugați marinada rămasă, sigilați și agitați pentru a acoperi legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Cană De șalote, Tocate
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Zahăr Roșu Grosier
3
Lăsați să stea 1 oră la temperatura camerei.
4
Preîncălziți grătarul la mediu. Când este încălzit, grătarele de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Puneți ceapa, ardeiul gras și vinetele pe grătar și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Adăugați dovleceii, dovleceii și ciupercile la grătar și gătiți toate legumele cu aproximativ 15 minute mai mult, întorcându-vă la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Cană De șalote, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Tăiați legumele în dimensiuni mai mici pentru servire, dacă doriți. Aranjați pe un platou și serviți cald, sau acoperiți și răciți pentru a servi rece.