Legume la grătar cu orez șofran
Legume la gratar cu orez șofran este un fără gluten, fără lactate și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 6. O porție conține 156 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sparanghel, capere, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este mare. Încercați Carne și legume la grătar peste șofran Orzo, Grătar de miel la grătar cu orez șofran, și orez șofran sau orez kesar , cum se face orez șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, la foc mare aduceți bulionul de pui la fiert.
Adăugați orez. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute până când orezul este pufos.
Pulverizați o tigaie pentru grătar cu spray de gătit. Grătați legumele la foc mediu-mare. Folosiți clești pentru a îndepărta de pe foc; deoparte. Într-un castron de servire combinați orezul, legumele la grătar, caperele și migdalele tăiate. Aruncă.