Legume la grătar cu Feta
Legumele la grătar cu Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 184 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 91 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de capace portobello, piper, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 57%. Încercați Legume la grătar cu Feta, Paste Cu Legume La Grătar Și Feta, și Legume marinate la grătar cu feta bătută cu Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti vinaigreta, combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Pentru a pregăti legumele, combinați 1/4 cană de vinaigretă, dovlecei și ardei grași într-un castron mare.
Periați restul de 1/4 cană de vinaigretă pe ambele părți ale feliilor de ceapă și capacelor de ciuperci.
Așezați legumele pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 2 1/2 minute pe fiecare parte sau până când legumele sunt fragede și rumenite.
Așezați legumele pe o tăietură; tăiați fiecare bucată de legume în jumătate.
Se servește peste orez; se presară cu brânză.