Legumele la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,52 USD pe porție. O porție conține 732 calorii, 15g de proteine, și 52G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, scallion, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon la grătar cu sos BBQ de vin roșu, unt de alune și salată de grâu crăpată cu legume la grătar, Pește-spadă la grătar peste legume de vară la grătar, și Legume La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți tigaia pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2
Combinați uleiul de măsline cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
3
Cojiți feliile exterioare ale vinetei și dovlecelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4
Așezați legumele pe o foaie mare de copt și ungeți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Așezați legumele pe tigaie la grătar, întorcându-vă o singură dată, până când totul este marcat cu dungi întunecate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
6
Când ați terminat transferul pe un platou mare.
7
Sugestii de servire: salată de cuscus și Pesto cu iaurt, urmează rețete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
8
Într-o cratiță combinați bulionul, apa, 1/4 cană de suc de lămâie și 2 linguri de ulei, aduceți amestecul la fierbere și amestecați cuscusul. Acoperiți tigaia, scoateți-o de pe foc și lăsați cuscusul să stea 5 minute. Pufați cuscusul cu o furculiță și lăsați-l să se răcească în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
9
Într-un castron foarte mare amestecați bucățile de castraveți, zarurile de roșii, scallion, restul de 1/3 cană de ulei, restul de 1/4 cană de suc de lămâie și sare, după gust, și lăsați amestecul să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Culese Crengute De Marar
Ghimbir întreg, Zdrobit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Adăugați cuscusul, amestecați bine salata și răciți-o, acoperită, timp de 1 oră. Salata poate fi făcută cu 2 zile înainte și păstrată acoperită și răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
11
Serviți salata garnisită cu felii de castraveți și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse