Legume La Grătar

Legume La Grătar
Legumele la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,52 USD pe porție. O porție conține 732 calorii, 15g de proteine, și 52G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, scallion, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon la grătar cu sos BBQ de vin roșu, unt de alune și salată de grâu crăpată cu legume la grătar, Pește-spadă la grătar peste legume de vară la grătar, și Legume La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți tigaia pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2
Combinați uleiul de măsline cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3
Cojiți feliile exterioare ale vinetei și dovlecelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4
Așezați legumele pe o foaie mare de copt și ungeți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Așezați legumele pe tigaie la grătar, întorcându-vă o singură dată, până când totul este marcat cu dungi întunecate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
6
Când ați terminat transferul pe un platou mare.
7
Sugestii de servire: salată de cuscus și Pesto cu iaurt, urmează rețete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
8
Într-o cratiță combinați bulionul, apa, 1/4 cană de suc de lămâie și 2 linguri de ulei, aduceți amestecul la fierbere și amestecați cuscusul. Acoperiți tigaia, scoateți-o de pe foc și lăsați cuscusul să stea 5 minute. Pufați cuscusul cu o furculiță și lăsați-l să se răcească în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Într-un castron foarte mare amestecați bucățile de castraveți, zarurile de roșii, scallion, restul de 1/3 cană de ulei, restul de 1/4 cană de suc de lămâie și sare, după gust, și lăsați amestecul să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați cuscusul, amestecați bine salata și răciți-o, acoperită, timp de 1 oră. Salata poate fi făcută cu 2 zile înainte și păstrată acoperită și răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
11
Serviți salata garnisită cu felii de castraveți și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar

Ingrediente

2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cmdovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cm3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil6 frunze exterioare dintr-un radicchio mare6 frunze exterioare dintr-un radicchio mare1castravete fără semințe, tăiate în bucăți de 1/4 inci, plus felii de castraveți pentru garnitură (aproximativ 1 cană tăiată cubulețe)castravete fără semințe, tăiate în bucăți de 1/4 inci, plus felii de castraveți pentru garnitură (aproximativ 1 cană tăiată cubulețe)21 litru de lapte integral, la temperatura camereivinete, capete tăiate și aruncate, feliate în runde groase de 1/4 incivinete, capete tăiate și aruncate, feliate în runde groase de 1/4 inci4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de busuioc ambalatefrunze proaspete de busuioc ambalate2cuișoare de usturoicuișoare de usturoi1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt rasparmezan proaspăt ras591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiliaurt simpluiaurt simplu8roșii de prune, însămânțate și tăiate în zaruri de 1/4 inci, plus felii de roșii pentru garnitură (aproximativ 1 cană tăiată cubulețe)roșii de prune, însămânțate și tăiate în zaruri de 1/4 inci, plus felii de roșii pentru garnitură (aproximativ 1 cană tăiată cubulețe)1lingura. otet de vin rosuardei gras roșu, cu miez, însămânțat și împărțitardei gras roșu, cu miez, însămânțat și împărțit1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă6creveți și cu veneSare și piperSare și piper1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilscallion tocat finscallion tocat fin1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/3 cana napolitane de vanilie zdrobite fin (aproximativ 10 napolitane)1/3 cana napolitane de vanilie zdrobite fin (aproximativ 10 napolitane)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)21 litru de lapte integral, la temperatura camereidovlecei galbeni, capete tăiate și aruncate, feliate longitudinal în bucăți groase de 1/4 incidovlecei galbeni, capete tăiate și aruncate, feliate longitudinal în bucăți groase de 1/4 inci31 litru de lapte integral, la temperatura camereidovlecei, capete tăiate și aruncate, feliate longitudinal în bucăți groase de 1/4 incidovlecei, capete tăiate și aruncate, feliate longitudinal în bucăți groase de 1/4 inci
DificultateExpert
Gata În1 h, 12 m.
Porții6
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista