Legumele fără Gluten și Kasha cu vinaigret Balsamic ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 131 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată prăjită de dovlecei de iarnă, afine și migdale cu vinaigretă balsamică Dijon de lămâie (vegană, fără gluten, fără soia), Salată de Tempeh cu ghimbir portocaliu și orez brun cu vinaigretă balsamică portocalie (vegană, fără gluten dacă se folosește tempeh fără gluten), și Miel fără Gluten cu Kasha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 8 inci, încălziți apa până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați kasha; gatiti la foc mediu-mare 7 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kasha
3
Scurgeți dacă este necesar.
4
În castron mare, amestecați kasha și ingredientele rămase de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kasha
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
În recipientul bine acoperit, agitați toate ingredientele vinaigrette până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Zahăr Roșu Grosier
6
Se toarnă vinaigreta peste amestecul de kasha; aruncă. Capac; refrigerați 1 până la 2 ore pentru a amesteca aromele.