Legume De Vară Umplute Italiene
Rețeta italiană umplute legume de vară ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această garnitură are 110 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, ardei gras, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Legume De Vară Carbonizate, Legume Marinate De Vară, și Penne și legume de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Aruncați semințele și membranele din ardeiul gras. Scoateți cu grijă pulpa de dovlecei și dovlecei, lăsând cojile intacte. Se toacă fin pulpa; pus deoparte.
Așezați jumătățile de ardei gras, cojile de dovlecei și cojile de dovlecei, tăiate cu părțile în sus, într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit. Înveliți cojile cu spray de gătit.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile măsoară 1 1/2 căni.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați pulpa tocată și usturoiul; gatiti 4 minute sau pana se evapora umezeala, amestecand frecvent.
Adăugați roșii; gatiti 2 minute sau pana cand Rosia incepe sa se inmoaie, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc. Se amestecă pesmetul, 1/4 cană de brânză, pătrunjel, piper negru și sare. Împărțiți amestecul uniform între jumătățile de ardei gras pregătite, cojile de dovlecei și cojile de dovlecei; presărați uniform cu 1/4 cană de brânză. Acoperiți tigaia cu folie și coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până când cojile sunt fragede.
Îndepărtați folia; se fierbe 4 minute sau până când brânza se rumeneste ușor.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon