Legume De Vară Prăjite

Legume De Vară Prăjite
Legumele prăjite de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 87 calorii. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ardei gras, ardei gras portocaliu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Linguine cu legume de vară prăjite, Legume De Vară Ușor Prăjite, și Legume De Vară Prăjite Balsamic.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați capetele dovleceilor și tăiați-le în diagonală în felii groase de 3/4 inci. (Feliile vor părea mari, dar eise vor micșora în timp ce gătesc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Tăiați ardeii pe lungime în felii de 1 1/2 inci, aruncând miezul. Tăiați tulpinile de fenicul și tăiați becul prin miez în pene de 1 inch. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
4
Tăierea prin miez păstrează piesele intacte.) Curățați ceapa și feliați-o în runde groase de 1/4 inci, lăsând feliile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Așezați legumele în grupuri pe o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Stropiți cu uleiul de măsline, adăugați usturoiul și aruncați ușor pentru a vă asigura că legumele sunt ușor acoperite cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
7
Întindeți legumele într-un singur strat pe 2 tigăi de foi. (În cazul în care acestea sunt aglomerate, ei vor abur, mai degrabă decât friptură.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
8
Presărați sarea și piperul și așezați crengutele de cimbru deasupra. Prăjiți timp de 15 minute. Întoarceți fiecare bucată și puneți tigăile înapoi la cuptor timp de 5 până la 10 minute, până când toate legumele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Se presară cu sare suplimentară și se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Notă: Această rețetă a fost dublată pentru acest episod.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista